OVER JOU

WAAROM KIEZEN VOOR COACHING?

Je loopt regelmatig vast.  Op het werk, in relaties is er conflict of je vind je draai niet. Het voelt alsof je er vaak alleen voor staat.

 

Je stelt je vragen.  Je leven, je carrière, alles lijkt ok, maar er ontbreekt iets.

 

Je voelt dit is het niet. Of: je zit niet goed in je vel. Je wil verandering, maar je ziet niet meeteen een oplossing of een andere weg. Je weet het gewoon even niet.

Je staat op een keerpunt. Je wil een nieuw pad bewandelen, een andere richting inslaan. Alleen lijkt die nieuwe bestemming zo ellendig ver, moeilijk bereikbaar,...  Loont het wel?

Je bent volop in transitie, maar je twijfelt. Is dit het wel?

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Coaching is een resultaatgericht proces. Startend met wat er nu is gaan we op stap naar waar jij heen wil.  Op de tocht leer jezelf kennen en maak je stappen door nieuwe beslissingen te nemen. Je word vrijer en komt steviger op je benen te staan.

Om te bepalen wat een realistisch resultaat is en hoeveel sessies hiervoor nodig zijn, hebben we een kennismakingsgesprek.  Dit gesprek is geheel vrijblijvend en bied je ook de mogelijkheid om mij en de manier waarop ik werk beter te leren kennen. Als je je kunt vinden in het voorstel en de werkwijze dan starten we het coaching traject.

Voor een duurzame verandering is het belangrijk dat de vraag en de oplossingen van binnenuit komen. Er is veel wijsheid in de wereld, maar ook in jou. Jij weet wat goed is voor jou! Duurzame oplossingen komen vanuit jezelf. Wat ik van jou verlang is openheid, vertrouwen en zin voor de verandering.

Wat ik je bied is een plek om jezelf te zijn. Je bent welkom zoals je bent, met al wat er is. Alles is welkom!  Ik ondersteun je, want ik weet hoe moeilijk het is om je eigen weg te vinden en moeilijke keuzes te maken.  Tegelijkertijd daag je ook je uit, want in het comfort is er geen groei.

Belangrijk om te weten is dat ik coaching aanbied en geen therapie.

De focus is een nieuwe toekomst.  We raken het verleden aan voor info, niet om te helen.